Tuinaanleg

Beoordeeld door klanten!
9,3

40 recensies

HovenierNederland.nl

Ik ontwerp, bestraat, beplant, leg vijvers aan, tuinafscheidingen, verlichting, vlonders, sproeisystemen, beschoeiing, tuinhuisjes…. alles is mogelijk. Ook voor het leveren van tuinmateriaal en beplanting.
Ook met water, in welke toepassing dan ook, kunt u uw tuin op een bijzondere wijze verrijken. U kunt denken aan een vijver of een waterpartij. Maar als daarvoor de ruimte in uw tuin te beperkt is kunt u ook denken aan een borrelsteen of een fonteintje of een vogel drinkbak.

Uw tuin aanpassen aan uw wensen:

Een lekkere speeltuin met zandbak, een grasmat om op te ravotten of een groot terras, ik leg het allemaal vakkundig voor u aan. Of wat dacht u van een heerlijke eigen whirlpool in uw tuin.

Van iedere tuin, klein of groot, maak ik iets moois. Ik ken het vak van bestraten en sierbestraten. Van het grondwerk tot en met de keuze en de verwerking van de juiste materialen en planten. En tuinaanleg hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor ieder budget is er wel een passende oplossing.

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten?

Volg ons dan op Facebook en like onze bedrijfspagina. U krijgt dan regelmatig updates over de projecten die wij aan het uitvoeren zijn. En natuurlijk ook een hoop andere leuke dingen.

Misschien krijgt u gelijk een aantal ideeën voor uw eigen tuin. Mooi meegenomen toch?